Cloud

Cloud ONTAP
Når virksomheder implementerer nye services eller idriftsætter applikationer med varierende forbrug af performance og responstider, så ønsker man ofte en større fleksibilitet, hvor det er muligt at skrue op og ned alt efter behov. Eller eksempelvis ibrugtage virtuelle servere øjeblikkeligt, fordi der er opstået et behov her og nu, som skal imødekommes.

Hyperscalerne (Amazon, Microsoft Azure, Softlayer, Google etc.) har udarbejdet en række forskellig services og features, hvor de tilbyder kunder as-a-service ydelser med adgang til virtuelle servere, fysiske servere (compute) og storage ressourcer. Men hvordan integrerer det med dit eget datacenter, med din egen on-premises private cloud, og kan du nemt og sikkert flytte data til og fra en cloud, som du kan i dit eget storage miljø?

Cloud ONTAP er en software appliance, som giver dig muligheden for, at du hurtigt, nemt og sikkert, kan flytte data til og fra Amazons cloud. Cloud ONTAP bliver provisioneret og monitoreret i OnCommand Cloud Manager som en virtuel maskine på Amazon’s EC2 compute instanser og EBS storage, så kunderne får muligheden for at bygge en virtuel storage løsning direkte på Amazons ressourcer. Fordelen ved denne løsning er, at OnCommand Cloud Manager både håndteret dine ressourcer hos Amazon samt i dit eget on-premises datacenter i et management interface.

NetApp Private Storage for Amazon, Azure & Softlayer (NPS)
I stedet for at finde lige præcis den cloud udbyder, som kan håndtere alle dine behov og krav, så vil vi lade dig vælge den rette cloud til den rette opgave eller projekt. Med NetApp NPS agerer du ”broker” af cloud services i stedet for at være ”builder” af dine egne services.

Tidligere har kunder bygget deres egne services, testet dem, verificeret dem og sat dem i drift, med den store ulempe til følge, at det har taget meget lang tid at bygge løsningen fra bunden, og sætte det i produktion.

Med NetApp NPS får du muligheden for at "broke" dine cloud services, da du får en multicloud access, så du kan forbinde dig til Amazon, Azure og Softlayer, når det passer dig – vel og mærke uden at flytte data. Vi sikre endvidere, at du bevarer kontrollen og sikkerheden over dine data på en dedikeret NetApp storage løsning. NetApp NPS er designet til de kunder, som starter on-premises i deres eget datacenter, og som overvejer at flytte nogle af deres services ud i cloud’en, men som hellere vil data liggende ”next to” cloud provideren i stedet for ”into” cloud provideren.

Løsningen er designet således, at du tager udgangspunkt i din eksisterende NetApp storage løsning on-premises i dit eget datacenter. Herefter placeres et NetApp storage system i Equinix datacenter, som er NetApps globale samarbejdspartner, og som har data centre rundt omkring i hele verden tæt på de store cloud udbydere, såsom Amazon, Azure & Softlayer.

Derefter etableres en sikker, dedikeret high-speed forbindelse til de clouds, som du vil have adgang til, så du er i stand til at benytte compute poweren (serverne), og deres services fra cloud udbyderen, mens data replikeres imellem din eksisterende NetApp storage løsning fra dit eget datacenter, og til NetApp storage løsningen i Equinix’s datacenter.

NetApps software gør, at man kan flytte data ekstremt hurtigt til og fra NetApp storage systemer, også over meget lange afstande, da man kun replikerer ændringer.