Consular søger Account Manager til Datacenter Løsningssalg

Consular har i sine tre leveår været igennem en massiv vækst og søger derfor en ny kollega.

Hvem er Consular? – Consular er en IT partner- & konsulentvirksomhed, som leverer løsninger og services til vore kunders datacentre baseret på software, servere, storage og backup. Vi er fem medarbejdere, der servicerer ca. 100 kunder med en samlet omsætning på DKK +50 mill. og er netop flyttet i nye og større lokaler i Nordsjælland. Vore konsulenter har gennem en lang årrække haft ansvaret for omfattende implementeringsprojekter og løsninger i nogle af Nordens største virksomheder. Nogle af disse projekter inkluderer bl.a. driftsassistance, hosting af kunders backup i eget datacenter, udarbejdelse af chargeback rapportering mv. Se mere på www.consular.dk.

Hvem er du? – Du er fra IT branchen, men ønsker nye salgsudfordringer i en ung virksomhed, hvor der er højt til loftet. Du kan drive din egen portefølje, som består af eksisterende og nye kunder. Du er videbegærlig, og forstår at din indsats gør en forskel. Din baggrund er måske teknisk, men du ønsker mere kundekontakt. Det kan også være du er en skarp sælger, der skal prøve noget nyt. Du ved en del om løsningssalg og er selvkørende med et stort drive.

Hvad gør du nu? – Er du interesseret? Så send gerne dit CV og en kort note om, hvorfor du er vores kommende kollega til: info@consular.dk. Du er også velkommen til at ringe til Knud Ottosen, 3059 5932, for yderligere information

Brønsholmvej 26mødelok2

Udgivet i Ikke kategoriseret.