Nyheder

Velkommen til Mikkel og Bilal!

I går startede vores to nye Sales Graduates. Udover de har sænket gennemsnitsalderen hos os en del 😉 så giver de os også flere hjernemuskler.

Bilal og Mikkel har hver især en passion for IT og rådgivning. Den passion kunne vi allerede mærke i går og til samtalerne, hvorfor vi er super glade for at have dem ombord.

Vi vil i samme ombæring også takke vores netværk, som hjalp os med at finde Bilal og Mikkel. Jeres likes, kommentarer og delinger gjorde det muligt at finde to unge kompetente hoveder.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Bilal og Mikkel.

Endnu en gang velkommen til ☺

Consular søger Sales Graduates

HVEM ER DU?

Du brænder for salg

Du er vild med informationsteknologi

Du er klar til et uddannelsesforløb, hvor du vil få dybere indsigt i løsninger og services

Du er videbegærlig, og forstår at din indsats gør en forskel

Måske er du sælger i en anden branche og skal prøve noget nyt?

Eller du er måske netop færdiguddannet og sigter mod dit første ’rigtige’ job?

Vigtigst er din indstilling, som bliver afgørende for din succes

 

HVAD TILBYDER CONSULAR DIG!

Du starter i et salgstræningsforløb på 3-6 mdr.

Du vil få en relevant uddannelse, bl.a. i USA, så du er opdateret på seneste teknologi

Du samarbejder dagligt med specialister der varetager den tekniske del af de løsninger, vi tilbyder

Du er struktureret og planlægger selv din indsats, ligesom du forstår at arbejde med frihed under ansvar

Du vil dagligt arbejde i teams, som bidrager til din succes

En solid løn der bla. afspejler din indsats

Målet er, at du hurtigst muligt bliver selvkørende og ansvarlig for din egen kundeportefølje

 

JOBINDHOLD

Du har daglig kontakt til kunder og emner

Du styrer selv salgsprocessen

Du sætter dig ind i Consular’s løsninger og services

Du tager de relevante certificeringer

Du mestrer IT-systemer herunder crm, office365 mv.

Du forstår at kommunikere klart og tydeligt

Du får ansvaret for dine egne emner/kunder

 

HVAD GØR DU NU?

Er du interesseret? Så send gerne dit CV og en kort note om, hvorfor du er vores kommende kollega til: info@consular.dk. Du kan downloade stillingsopslaget her: IT Sales Graduates

Du er også velkommen til at ringe til Partner Knud Ottosen, 3059 5932, for yderligere information

 

? Nu er det jul igen og nu er det jul igen……. ?

Consular har været i Julemandens Bryggeri. Og I tørst, sved og tårer kom årets juleøl 2018 til verden. 2½ timer pågik med blanding af hvede, byg, gær mv. Som det ses – brygget med følelse. Efter 3 ugers gæring måtte en tekniker on-site, for at hælde øllet på flasker samt sikre korrekt monterede låg. Resultatet er blevet en 5.6% juleøl, som er nu klar til udbringning. Måske er du en af de heldige? ?

Så kom der liv på førstesalen ?

I foråret flyttede vi vores domicil til nye lokaler på Brønsholmvej 26 i Kokkedal. Her er der rigeligt med plads, så vi besluttede at leje lokalerne på overetagen ud. Nu er vores nye lejere, Social Selling Company og Content Marketing Company, flyttet ind og vi vil gerne byde dem officielt velkommen.

De to virksomheder hjælper andre virksomheder med at skabe forretning gennem deres netværk på de sociale medier. Det er Eva (mf) og Leif (th), som er stifterne af de to virksomheder. Casper (tv) kom med for lidt over et år siden.

Vi er glade for at have de tre til at rumstere rundt ovenpå hvor de bl.a. også er ved at indrette et videostudie, til at optage egne videoer og videoer til kunderne.

Vi er allerede blevet udfordret af dem og har taget lidt af deres ekspertise til os ved at være blevet mere aktive her på LinkedIn. Mon ikke at de også får skubbet til os i forhold til at lave video – det er jo det nye sort ?

Endnu engang velkommen til Eva, Casper og Leif.

Lokaler udlejes!

Consular flyttede i foråret i nye lokaler på Brønsholmvej 26, Kokkedal (afkørsel 7 på Helsingørmotorvejen). Der er rigeligt med plads, hvorfor vi ønsker at udleje 1. salen. Lejemålet er med skrå vægge og har et bruttoareal på ca. 168 m2. Lejemålet kan evt. opdeles i to, men èn samlet lejer vil foretrækkes. Herudover er der fælles køkken med spisepladser samt fri parkering. Prisen er 995,- pr. m2/år incl. el og varme. (Endelig kan yderligere 2 fællesmødelokaler til dels indgå i lejemålet.) Lejemålet er pt. ikke møbleret, men det kan vi tage en dialog om. Er du interesseret, så send gerne en mail til info@consular.dk

1.sal.1sal

køkken

Brønsholmvej 26

Invitation Til Reception 14. juni

Consular er i foråret flyttet i nye lokaler, så vi holder reception for forretningsforbindelser og venner af huset.

Det foregår torsdag den 14. juni kl. 15:00-17:30 på Brønsholmvej 26, Kokkedal. (lige ved afkørsel 7 på Helsingørmotorvejen)

Vi byder på lidt godt til ganen, og håber du har lyst og mulighed for at kigge forbi og netværke med vore øvrige gæster.

Af hensyn til planlægningen, må du gerne informere om du kommer på info@consular.dk

Vi glæder os til at se dig 14. juni.

Brønsholmvej 26

Consular søger Account Manager til Datacenter Løsningssalg

Consular har i sine tre leveår været igennem en massiv vækst og søger derfor en ny kollega.

Hvem er Consular? – Consular er en IT partner- & konsulentvirksomhed, som leverer løsninger og services til vore kunders datacentre baseret på software, servere, storage og backup. Vi er fem medarbejdere, der servicerer ca. 100 kunder med en samlet omsætning på DKK +50 mill. og er netop flyttet i nye og større lokaler i Nordsjælland. Vore konsulenter har gennem en lang årrække haft ansvaret for omfattende implementeringsprojekter og løsninger i nogle af Nordens største virksomheder. Nogle af disse projekter inkluderer bl.a. driftsassistance, hosting af kunders backup i eget datacenter, udarbejdelse af chargeback rapportering mv. Se mere på www.consular.dk.

Hvem er du? – Du er fra IT branchen, men ønsker nye salgsudfordringer i en ung virksomhed, hvor der er højt til loftet. Du kan drive din egen portefølje, som består af eksisterende og nye kunder. Du er videbegærlig, og forstår at din indsats gør en forskel. Din baggrund er måske teknisk, men du ønsker mere kundekontakt. Det kan også være du er en skarp sælger, der skal prøve noget nyt. Du ved en del om løsningssalg og er selvkørende med et stort drive.

Hvad gør du nu? – Er du interesseret? Så send gerne dit CV og en kort note om, hvorfor du er vores kommende kollega til: info@consular.dk. Du er også velkommen til at ringe til Knud Ottosen, 3059 5932, for yderligere information

Brønsholmvej 26mødelok2

Brewtanix by Consular, 19. april, kl. 16.30

Brewtanix1904

Consular byder velkommen i Nørrebro Bryghus, hvor vi vil præsentere nogle af de kundesager på Nutanix, som vi har været involveret i.

Nutanix vil præsentere deres løsninger samt give en update på seneste nye teknologier. De vil også præsentere mulige besparelsesområder på administration, licensomkostninger og driftsudgifter.

Morten Juliussen, IT-chef, TV ØST vil slutteligt præsentere baggrunden for deres teknologiskifte samt oplevelserne med Nutanix siden anskaffelsen medio 2017.

Endelig vil du have mulighed for at netværke med kolleger fra branchen.

Seancen afsluttes med ølsmagning, rundvisning samt en gå-hjem-burger.

Vi håber, at vi ses den 19. april, kl. 16.30.

De bedste hilsner fra Consular!

 

Maj 2018; – Tak til alle som deltog.

IMG_2418IMG_2432IMG_2427