OnCommand Insight

OnCommand Insight overvåger din multi-vendor infrastruktur, som en integreret ”end-to-end” service

OnCommand Insight er et Intelligent Infrastructure Analytics tool, der analyserer hele stakken og afhængigheder i virksomheders infrastruktur ligefra fysiske servere, virtuelle servere, netværk, switche og storage.

Du definerer selv politikker i henhold til best practice, og OnCommand Insight hjælper til at med at overholde dine SLA’er ved at forudse problemerne, før de opstår. Du kan simulere “What if” scenarier, så ændringer & migreringer i infrastrukturen kan simuleres, så dit risk assessment er analyseret, inden du fysisk har foretaget noget.

OnCommand Insight er et agentløst cross platform værktøj, der supporterer alle de kendte storage producenter, såsom EMC, HP, IBM, HDS & NetApp i ét og samme miljø. Miljøer kan være i et datacenter, eller i globale datacentre rundt omkring i verden, det bliver stadigvæk samlet et sted, og data er real-time.

OnCommand Insight kan finde under- og overutilized data, forældreløs data, analysere performance flaskehalse, foretage troubleshooting og root cause analyse ved hjælp af topology map.

OnCommand Insight indeholder en meget avanceret rapportgenerator, hvor kundespecifikke rapporter kan skræddersyes og udvikles efter behov. Detaljeret business level rapportering, kan give et fuldt real-time kostbillede af eksempelvis trending og chargeback opsplittet på moderselskab, datterselskab, divisioner, afdelinger eller projekter.

OnCommand Insight optimerer storage ressourcer og hjælper til med at overholde SLA’er i private, public og hybride cloud miljøer, både on-premises og på cross cloud platforme. Dette betyder, at har du i forvejen foretaget investeringer i cloud services, kan OnCommand Insight hjælpe dig med at monitorere cloud udbyderen, så de lever op til de aftalte SLA’er, som de har aftalt med din forretning.

Se hvordan du benytter OnCommand Insight i cross platform miljøer (varighed 2:03):

Mere detaljeret video af OnCommand Insight (varighed 5:05):