Samarbejdspartnere

na

NetApp og Consular arbejder tæt sammen, da Consular er en dedikeret og fokuseret NetApp Business partner, som udover at levere konsulentydelser baseret på NetApp, også sælger hele NetApp’s portefølje. Consular har leveret store projekter med NetApp’s løsninger, bl.a. On Command Insight (OCI), som giver mulighed for monitorering og troubleshooting på tværs af platforme. Endelig har Consular har det højeste partner certificeringsniveau i Norden.

 

nx3

Nutanix og Consular indgik samarbejde i 2016, og har siden leveret adskillige “HyperConverged” løsninger, hvor server/storage og netværk leveres i en appliance med en dedikeret software, hvilket bl.a. giver mulighed for et-kliks opgraderinger. Løsningerne er taget i brug med Nutanix egen Acropolis hypervisor, som leveres u/b med den valgte platform, med besparelser til følge.

 

Fujitsu_LogoFujitsu og Consular samarbejder på flere områder, da vi dels har indgået en distributøraftale på NetApp’s produktportefølje, men også en underleverandøraftale, hvor Consular leverer konsulentydelser til Fujitsu’s partnere & slutkunder. Desuden har Consular solgt flere af Fujitsu’s back-up løsninger til nogle af vore større kunder.

 
Consular har et samarbejde med Kostner, hvor vi sammen fokuserer på at
reducere kundernes omkostninger. Kostner fokuserer på beslutninger om
hvor og hvordan, man driver IT nu og i fremtiden som har massive
økonomiske og strategiske konsekvenser. Disse beslutninger
træffes på en dyb forståelse af nuværende miljø og fremtidige behov og
muligheder; ikke af leverandørstyrede dagsordener. Kostner benytter bl.a.
AI og Big Data til objektivt at besvare vigtige spørgsmål inden for fremtidens IT.

 

Cisco

Cisco og Consular har sammen leveret flere større Flexpod løsninger (NetApp storage certificeret og valideret med Cisco’s UCS servere). Løsningerne er alle installeret ‘end-to-end’ af vore konsulenter. Endelig har Consular også specialiseret sig i Cisco’s HyperConverged muligheder, herunder Hyperflex, samt øvrige datacenter løsninger.

 

LenovoLogo-POS-RedLenovo og Consular har indgået samarbejde i 2017. Consular samarbejder specifikt med datacenter teamet, om at levere driftssikker infrastruktur, herunder også servere samt platforme til HyperConverged løsninger.

 

veeam1-300x300

Consular har leveret en stor løsning (240 sockets) til en global kunde som benyttede Veeam som back-up software. Consular håndterede udrulningen af platformen, hvor Veeam selv håndterede integrationen af løsningen.

 

logo_commvault1

Consular har leveret flere større løsninger med CommVault. En af løsningerne blev leveret til en dansk storbank  i samarbejde med Fujitsu, hvor en CS200 back-up indgik i projektet. Løsningen forbinder 3 datacentre, og varetager back-up, restore. Desuden adskilles data i processen for at imødekomme compliance krav.

 

sentia

Consular benytter Sentia ifm. datacenter drift. Sentia står for housing af nogle Consular’s kunders løsninger, såsom off-site backup (BaaS) og sekundær drift. Consular leverer ifm. disse ydelser også rapporter og status, jvf. kundernes ønske herom.

 

CyyCaL_E_400x400-5

Consular er Guld partner hos HYCU. Back-up softwaren giver dig mulighed for en simplificeret proces. Den applikationsorienterede løsning giver dig et komplet overblik, idet du kan selektere og overvåge alle dine virtuelle maskiner. HYCU eliminerer hurtigt dine udfordringer, ved fuldt ud og pålideligt at gendanne applikationer og data. Der er ingen ventetid, ingen læring og ingen besvær.