Uvildig Rådgivning

62 års erfaring fra IT industrien burde kunne hjælpe!

Står du eller din virksomhed foran et storage- eller backupudbud, men kan ikke komme videre, da man internt i virksomheden har andre prioriteter, som skubber dette projekt i baggrunden, så kan vi hjælpe.

Vi har en struktureret proces for, hvordan man går i et storage- eller backupudbud alt efter om I er en offentlig eller privat kunde. Vi har tidligere været involveret i EU-udbud, mini udbud, SKI udbud, FM-aftalen samt traditionelle udbud baseret på RFI og RFQ.

Når vi leverer uvildig rådgivning, tager vi NetApp hatten af og kigger på, hvad der er bedst for kunden i den pågældende situation. Vi kigger på, hvad de ønsker at opnå, og hvordan disse ønsker og krav er i tråd med forretningen, og hvad succeskriterierne er.

Vi diskuterer ikke produkter, men mulige løsninger uden et producentnavn, og vi bekymre os for, hvordan vi binder teknikken sammen med forretningen hos de pågældende kunder, så 85 års erfaring fra IT industrien burde kunne hjælpe.

Hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af vore uvildige rådgivning, så kontakt os for at få tilsendt en servicebeskrivelse på ydelsen.