Vi skræddersyer den optimale løsning til dig

Alle har særlige behov og vores unikke ekspertise giver os mulighed for at levere den løsning, som netop passer dit behov. Vi er ikke fastlåst i specifikke platforme og leverandørforhold, men er certificeret på tværs af alle relevante løsninger.

Datacenter – C-Cloud

Consular’s har eget 24x7x365 datacenter, som hedder C-Cloud. I C-Cloud tilbyder vi kunder løsninger, hvor vi driver deres infrastruktur indenfor storage og backup samt overvågning og rapportering af diverse applikationer, databaser og fildata.

Infrastruktur

Consular tilbyder løsninger indenfor servere, storage og backup, hvor vi rådgiver kunder til at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med indkøb af ny infrastruktur. Vi leverer også løsninger indenfor både hyper converged (HCI) og software-defined infrastruktur.

Backup

Ønsker kunder at have deres backup løsning stående i eget datacenter, hjælper vi med at finde den rigtige backup software og konfigurere den rigtige løsning, således der tages hensyn til RTO/RPO, vækstscenarier og funktionsadskillelse.

Software

Consular leverer forskellige løsninger indenfor software. Typisk tager vi udgangspunkt i standard software, som vi hjælper med at tilpasse vores kunders krav og ønsker. Softwaren kan benyttes på tværs af hele infrastrukturen uanset produkt eller producent.

Cloud

Har man som virksomhed taget beslutningen om at flytte til cloud, kan vi drive dine cloud offerings og workloads som en managed service - ikke bare i èn cloud men imellem clouds. Vi hjælper med at bygge en cloud strategi, så du opnår præcist den samme sikkerhed og beskyttelse af data, som hvis løsningen stod i dit eget datacenter.

Virtualisering

Hos flere af vores kunder har vi bygget løsninger baseret på både storage- og server virtualisering. Vi benytter de traditionelle virtualiseringsleverandører, hvor vi sørger for en tæt integration til den eksisterende infrastruktur samtidig med at sikkerheden ikke kompromitteres.

Se Cases for mere information