SAP/NetApp LinkedIn Community


Meld dig ind i gruppen, så du kan
holde dig opdateret og skabe dialog med
andre SAP-konsulenter og -arkitekter.

Hvorfor vælge NetApp til dine SAP applikationer?

I mere end to årtier har NetApp og SAP haft et solidt samarbejde, hvor de har hjulpet kunder med SAP applikationer drage fordel af NetApp's teknologier til at levere projekter hurtigere, mere effektivt og med mindre risiko.

Vi har samlet en række brugbare informationer her, som gør det let for dig at se fordelene ved NetApp/SAP samarbejdet. Derudover vil vi gerne invitere dig til vores SAP/NetApp LinkedIn Community, hvor eksperter fra både SAP/NetApp deler viden og best practices med danske SAP brugere.

Meld dig ind i gruppen, så du kan holde dig opdateret og skabe dialog med andre SAP-konsulenter og -arkitekter.

Tre fordele ved at vælge NetApp til dine sap løsninger

Øg fleksibiliteten i dine SAP-landskaber

Med NetApp kan du flytte dine lokale on-prem SAP-løsninger til skyen i dit eget tempo uden afbrydelser og uden at miste funktionalitet.

Gør dine SAP HANA processer enklere

NetApp gør det ekstremt nemt at foretage backup og restore af dine SAP HANA-løsninger på få minutter i stedet for timer. Tag backup af hele SAP-landskaber flere gange dagligt.

Fremskynd dine SAP HANA-projekter

Med SAP LaMa integrationen og ”instant” kloning kan du forkorte din test- og udviklingsfase drastisk. Du kan klone hele SAP-landskaber på meget kort tid uden performancenedgang i dit produktionsmiljø.

10 reasons SAP applications
belong on NetApp

Backup & recovery
for SAP HANA

Lifecycle management
for SAP HANA

Technical Report

SAP Applications on Microsoft Azure.

 

Accelerér dine SAP refreshes i et hybrid cloud setup

Få et overblik over de forskellige løsninger, NetApp tilbyder til SAP hybride cloud-udrulninger samt en demo af, hvordan du accelerer dine SAP-system refresh operationer fra produktionssystemer on-prem til QAS-systemer i public cloud. Du får et indblik i Cloud Volumes ONTAP og NetApp SnapCenter, og hvordan disse produkter kan hjælpe med at accelerere og simplificere dine SAP-operationer.

Find SAP/NetApp Danish Community her

Meld dig ind i gruppen, så du kan holde dig opdateret og skabe dialog med andre SAP-konsulenter og -arkitekter.