KUNDE  // Danske Fragtmænd

Forretningskritisk Løsning

Danske Fragtmænd stod foran en tech update af deres eksisterende infrastruktur. Det var ekstremt vigtigt for Danske Fragtmænd, at den nye løsning kunne tilbyde "continuous availability" og synkron spejling af forretningskritiske applikationer, og data på tværs af alle workloads. Automatiseret failover var et krav, da oppetid og høj tilgængelighed skulle reducere risikoen for fejl og datatab. Danske Fragtmænd havde desuden et krav om at afskaffe Hyper-V som hypervisor, da ønsket var at finde en hypervisor, hvor de nødvendige værktøjer var indbygget for at opnå et bedre overblik og arbejde mere effektivt.
Danske Fragtmænd havde også en række krævende SQL-databaser, som behøvede performance, men de skulle stadigvæk indgå i en spejlet løsning, så sikkerheden ikke blev kompromitteret.
Danske Fragtmænd vidste, at de var nødt til at optimere sikkerheden i infrastrukturen, så mikrosegmentering ville før eller siden være på agendaen.

Nutanix Metro Availability

Efter at have sonderet markedet igennem længere tid valgte Danske Fragtmænd Nutanix’s Enterprise Cloud Platform. En MetroCluster løsning bestående af Nutanix Metro Availability clustre, witness cluster med Prism Central og Lenovo servere. MetroClusteret er designet til virksomheder, der har krav på 24/7 adgang til kritiske data og forretningsapplikationer, og den automatiserede failover imellem sites minimerer nedetid og eliminerer datatab.
Udover ovenstående valgte Danske Fragtmænd også Nutanix’s mikrosegmentering og Nutanix Karbon til Kubernetes.
Installation-, implementering og migrering af data blev håndteret af Danske Fragtmænd i tæt samarbejde med Nutanix’s, Consular’s- og Lenovo’s konsulenter i fællesskab for at sikre den bedst mulige oplevelse for Danske Fragtmænd.

”Vi har haft et tæt samarbejde med Consular, der har stillet deres dygtige konsulent Henning Jensen til rådighed. At have Henning Jensen med i processen har skabt tryghed og god sparring. Vi har investeret i Nutanix / Lenovo HCI-miljø'et, hvortil Consular har bidraget med værdifulde råd og sparring, hvilket har været særligt værdsat”.

Rene Christensen

// Datacenter Architect

Nemmere Hverdag og Høj Oppetid

Dagligdagen er blevet væsentlig nemmere for Danske Fragtmænd ved at skære ned i antallet af management interfaces samtidig med, at der er høj tilgængelighed og høj oppetid. Løsningen har givet mindre arbejde og bedre kontrol uden at gå på kompromis med driftsstabilitet. Et meget vigtigt parameter for Danske Fragtmænd var endvidere Nutanix’s mikrosegmentering, som er væsentlig nemmere at ibrugtage sammenlignet med andre løsninger på markedet.

”Vi har et meget forretningskritisk miljø, så det er supervigtigt, at vi valgte en løsning, som understøttede vores krav om synkron spejling af data og høj oppetid. Vi har været meget tilfredse med Nutanix’s Metro Availability løsning, og vores Lenovo servere har givet SQL-DBA’erne den performance, som de efterspurgte”.

Lars Pedersen

// Projektleder

”Vi har haft et langvarigt samarbejde med Consular gennem mange år. Det var afgørende for os, at de deltog aktivt og var med på sidelinjen i installations- og implementeringsprocessen i samarbejde med Nutanix's professionelle service og Lenovo. Dette sikrede os en så problemfri proces som overhoved muligt”.

Tobias Brissing Sørensen

// IT-Driftschef

Mere om Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd trækker på mere end 100-års erfaring, hvor effektiv transport med høj leveringskvalitet skaber konkurrencemæssige fordele. Det er ikke uden grund, at 40.000 erhvervskunder har valgt dem som deres transport- og logistikpartner. Det gør dem blandt andet til Danmarks største transportør af stykgods, og de leverer overalt i Danmark fra dag-til-dag med stor fleksibilitet. Danske Fragtmænd tilbyder et komplet sortiment af logistikløsninger til både små og store virksomheder inden for alle brancher.