KUNDE // DXC Technology

Globalt
rapporteringssoftware

På globalt plan har DXC valgt 'OnCommand Insight', som deres fælles rapporteringssoftware overfor alle deres kunder. 'OnCommand Insight' er et agentløst ”multi-vendor” Storage Resource Management (SRM) software, der leverer detaljeret analyse- og forretningsrapportering i form af chargeback, showback, forecast, kapacitetsplanlægning, risk awareness, performance etc.

DXC’s kunde er på SKI aftalen, og det var en temmelig kompliceret måde, som SKI ønskede deres rapportering på. Derudover havde DXC’s kunde også nogle ønsker til kapacitets-, backup- og performance rapportering, som DXC skulle honorere i henhold til deres kontrakt med kunden. DXC havde ikke lokale ressourcer, som kunne udvikle rapporterne, så Consular blev spurgt om hjælp.

Skræddersyet Rapportering

Efter en grundig foranalyse, hvor Consular brugte tid på at forstå infrastrukturen og afhængighederne i kundens miljø samt hvor data blev født, blev rapporterne udviklet. Der blev udviklet rapporter til backuprapportering, performanceoversigter, chargeback og kapacitetsforbrug. I forbindelse med SKI-aftalen, var det bl.a. nødvendigt at oprette 72 felter i rapporteringsdatabasen, da varianterne og mulighederne på indrapportering af fysiske- og virtuelle servere var mange.

 

Beslutninger baseret på valide, relevante og opdaterede data

Thomas Nielsen, Storage Architect, DXC ”Det er en kæmpe fordel, at beslutninger nu kan tages på baggrund af valide, relevante og opdaterede data. Tidligere var det i Excel ark, som måske blev opdateret en gang om måneden - nu er det automatiseret, så vi også sparer meget tid. At Consular har arbejdet meget med OnCommand Insight og bygget mange rapporter hos andre store kunder, er kun en fordel, da det går hurtigere med at komme frem til et resultat, som både vi og vores kunder er tilfredse med”.

"Det er en kæmpe fordel, at beslutninger nu kan tages på baggrund af valide, relevante og opdaterede data. Tidligere var det i Excel ark, som måske blev opdateret en gang om måneden - nu er det automatiseret, så vi også sparer meget tid. At Consular har arbejdet meget med OnCommand Insight og bygget mange rapporter hos andre store kunder, er kun en fordel, da det går hurtigere med at komme frem til et resultat, som både vi og vores kunder er tilfredse med”.

Thomas Nielsen

// Storage Architect, DXC

Mere om DXC Technology

DXC Technology hjælper organisationer med at transformere deres forretning digitalt. DXC driver innovation for nogle af de største virksomheder og den offentlige sektor i Danmark, der stoler på, at de kan levere de bedste løsninger og vejlede deres digitale dagsordener, så de kan trives med forandring. DXC er teknologi uafhængig, hvor globalt talent og intensiv partneralliancer leverer ”next-genration” IT services og løsninger. DXC servicerer i dag næsten 6.000 private og offentlige kunder på tværs af 70 lande.