KUNDE // DXC Technology

Krav til RPO/RTO

DXC Technology (tidligere CSC) som er IT service provider for en lang række kunder, havde et krav om væsentlig forbedret Recovery Point Objective (RPO) og Recovery Time Objective (RTO) for forretningskritiske applikationer. Consular rådgav omkring forskellige muligheder om en ny platform og deltog også i en Proof of Concept (PoC) i samarbejde med DXC.

Høj oppetid til forretningskritiske applikationer

DXC Technology valgte på baggrund heraf at anskaffe en NetApp Enterprise storage- og backup løsning fra Consular til eget datacenter for en offentlig kunde. Løsningen bestod af et All Flash FAS A700 4-nodet Fabric MetroCluster til synkron spejling, backupdestinationer og et All Flash FAS A200 system til asynkron spejling. Løsningen håndterede produktion og backup af VMware, SQL, Oracle, NAS & SAP på DB/2.

DXC benytter endvidere softwaren ’On-Command-Insight’ til storage rapportering af deres servicekatalog fordelt på serviceklasser samt til proaktiv problem håndtering af hele kundens infrastruktur.

Vi havde valget imellem fire leverandører

Niels Lund Christensen, Account Manager, DXC: "Løsningen er tilpasset vores kundes ønske om høj performance, sikkerhed og driftsstabilitet målt op mod økonomi og support. Vi havde valget imellem fire større leverandører, men endte altså på denne platform som bedste valg. Efter at have gennemført en PoC (Proof of Concept), hvor Consular også dokumenterede performanceforbedringer på de kritiske forretningsapplikationer, var vi overbevist om, at løsningen kunne realiseres som påkrævet”.

Leverandørvalg

”Vi har samarbejdet med Consular de sidste mange år, og vi har været rigtig glade for deres tilgang til vores fælles projekter, hvor de medbringer masser af erfaring og dybe kompetencer fra andre Nordiske Enterprise kunder”.

Peter Winther Schmidt

// Managing Director, DXC Denmark

Mere om DXC Technology

DXC Technology hjælper organisationer med at transformere deres forretning digitalt. DXC driver innovation for nogle af de største virksomheder og den offentlige sektor i Danmark, der stoler på, at de kan levere de bedste løsninger og vejlede deres digitale dagsordener, så de kan trives med forandring. DXC er teknologi uafhængig, hvor globalt talent og intensiv partner alliancer leverer ”next-genration” IT services og løsninger. DXC servicerer i dag næsten 6.000 private og offentlige kunder på tværs af 70 lande.