KUNDE // Rambøll

Mangeårig Consular kunde

Rambøll har igennem en årrække været Consular kunde, hvor man har haft NetApp i datacentret i København. Rambøll havde også et ønske om at benytte samme NetApp løsning til deres lokationer rundt omkring i verden, hvor backuppen skulle replikeres til regionale datacentre, og derefter til hovedkontoret i Danmark. Ideen var, at benytte NetApps teknologier både lokalt og globalt.

Global udrulning af NetApp

Da NetApp er software-defined og de samme funktionaliteter er til rådighed, uanset om det leveres via software i cloud, en appliance, en lille- eller stor storage løsning, er måden at bruge NetApp softwaren på identisk.

Med mere end 200 lokationer fordelt på 35 lande, valgte Rambøll en skaleret udrulning, hvor de helt små lokationer blev forsynet med software, og de lidt større lokationer med storage systemer. Ved at benytte NetApp's Snapshot teknologier supporterede løsningen lokale Snapshots, som herefter blev replikeret til regionskontoret, og slutteligt til hovedkontoret i Danmark.

Fra få TB til mange hundrede TB

Rambøll fik en samlet global løsning, som kunne håndtere lokationer fra meget få TB til flere hundrede TB, samtidig med at løsningen blev administreret på samme måde, uanset om det var en lokation i Indien eller Norge. Rambøll oplevede også store kapacitetsbesparelser, da de gjorde bruge af NetApp storage efficiency, da deduplikering, compression og compaction blev overført til backupdestinationerne både regionalt og til hovedkontoret i Danmark.

Mere om Rambøll

Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen. Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll 16.500 medarbejdere. De har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Kontinental Europa, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet.

De er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.