KUNDE // Rambøll

Backup af Rambølls VMware miljø

Rambøll har igennem en årrække været Consular kunde på flere forskellige fronter, og da Rambøll gik i gang med at afsøge markedet for backup software til deres VMware miljø, var det naturligt at henvende sig til Consular. Udover VMware miljøet, havde Rambøll også et ønske om at udnytte de funktionaliteter, som Veeam tilbød.

En af Danmarks største Veeam løsninger

Consular leverede Veeam® Backup & Replication til 240 sockets til datacentret i Danmark, og løsningen til iblandt en af Danmarks største Veeam løsninger. Veeam Backup & Replication beskytter Rambøll’s VMware miljø, men også andre typer workloads skal benyttes, og specielt indenfor cloud tilbyder Veeam nogle unikke muligheder, som kan være med til at forbedre Rambøll’s RTPO.

Gode synergier på tværs

Udover at benytte Veeam til Rambølls VMware miljø har løsningen også afledte synergieffekter, da den leverer tilgængelighed til ALLE Rambølls cloud, virtuelle- og fysiske workloads via en enkelt management konsol. Veeam har endvidere en tæt integration med Rambøll’s nuværende storage løsning, som giver muligheden for hurtig backup og hurtig restore.

Mere om Rambøll

Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen. Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll 16.500 medarbejdere. De har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Kontinental Europa, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet.

De er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.