KUNDE // DXC Technology

Den rette løsning

DXC var på udkig efter en Enterprise løsning til en af deres større kunder, hvor oppetid og tilgængelighed var vitalt for kundens SAP-miljø. DXC’s kunde kunne ikke tåle driftsforstyrrelser, og der var et ønske om ”continuous availability”, så opdateringer, udvidelser og platformudskiftninger, måtte ikke kræve nedetid. Et af DXC’s vigtigste krav var, at løsningen skulle supportere SAP på DB2, med mulighed for aggressiv backup af kundens SAP-landskaber samt ekstrem hurtig restore.

Certificeret og valideret SAP løsning

SAP og NetApp har igennem en årrække haft et særdeles tæt samarbejde, hvor man i fællesskab har udviklet og leveret løsninger til fælles SAP / NetApp kunder. NetApp’s MetroCluster løsninger har eksisteret i mere end 15 år, og det er symptomatisk, at de fleste MetroCluster kunder har valgt løsningen af flere omgange - bare i nyere versioner, hurtigere hardware og mere funktionalitet. DXC valgte et flashbaseret 4-nodet A700 Fabric MetroCluster med synkron spejling og dertil hørende backup destinationer. I hele processen fik Consular hjælp af SAP/NetApp teamet fra SAP alliancen i Tyskland, således at DXC’s kunde var sikret en risikofri og valideret implementeringsproces.

"En af de vigtigste drivere har været evnen til at opnå en signifikant forbedret RPO/RTO. NetApp’s snapshot funktionaliteter sørger for, at vi tager fuld backup af SAP på DB2 fire gange dagligt af hele vores SAP-landskab – tilmed på få minutter og uden performance nedgang” – Jolis fortsætter: ”I vores test- og udviklingsmiljøer har vi endvidere set nogle markante hastighedsforbedringer, når vi skal provisionere nye SAP-landskaber, da vi i forhold til tidligere, kan klone et SAP-miljø ekstremt hurtigt”.

Jolis Tusla

// SAP Certificeret teknisk konsulent DXC

Mere om DXC Technology

DXC Technology hjælper organisationer med at transformere deres forretning digitalt. DXC driver innovation for nogle af de største virksomheder og den offentlige sektor i Danmark, der stoler på, at de kan levere de bedste løsninger og vejlede deres digitale dagsordener, så de kan trives med forandring. DXC er teknologi uafhængig, hvor globalt talent og intensiv partner alliancer leverer ”next-genration” IT services og løsninger. DXC servicerer i dag næsten 6.000 private og offentlige kunder på tværs af 70 lande.