KUNDE //En offentlig Region i Danmark

Cloud eller nyt datacenter

 

Regionen skulle, som mange andre kunder, træffe valg omkring hvilke services der med fordel kunne drives on-prem eller i cloud. Velvidende at datavæksten var stærkt stigende manglede regionen fortsat sparring og ’best practise’ til at træffe valide beslutninger baseret på opdateret data.

 Regionen var bekendt med, at de drev en strømlinet og omkostningseffektiv infrastruktur, men de manglede målepunkter og prissammenligner i relation til cloududbyderne. It-funktionschefen udtaler: ”Vi vidste godt, at vi var effektive, men hvor effektive vidste vi ikke. I disse tider hvor cloud er øverst på agendaen flere steder, var det vigtigt for os at få dokumenteret, hvor vi var i forhold til cloududbyderne, specielt set i lyset af, at vi har bygget eget datacenter”.

Cloud Analyse

Consular har igennem længere tid samarbejdet med Kostner Group i forbindelse med cloud analyser. Dels analyser, som kan hjælpe med at fastsætte en baseline på din infrastruktur, inden du skal i cloud, og dels analyser som sammenligner din infrastruktur med clouds. Det kan også være, at du vil optimere dine omkostninger/platform, når du er i cloud, og vil spare penge på at benytte de rigtige services.

Gennem vores samarbejdet med regionen blev vi enige om at gennemføre en Kostner Clarity Analyse sammen med regionen.

 

Vi var fem gange billigere end Cloud!

Analysen viste, at regionen drev deres infrastruktur meget mere kosteffektivt end de havde turde håbe på, dels i forhold til cloududbyderne, men også i forhold til andre offentlige organisationer. It-funktionschefen fortæller: ”Vi var fem gange billigere end cloud, så det bekræfter os i, at vi gør det rigtige. Nu har vi en detaljeret rapport, som beskriver, hvad det koster at drive vores forskellige workloads, og hvordan vi gør det mest optimalt og effektivt”.