KUNDE // Danske Rederier

Øget performance og simplicitet til Danske Rederier

Danske Rederier stod overfor udskiftning af forældet infrastruktur i datacentret for nogle år tilbage. Udfordringerne var klassiske. For mange forskellige slags aldrende hardware, manglende patchopdateringer, softwareudløb og generelle vedligeholdelsesudfordringer. Desuden savnedes også performance og kapacitet.

Danske Rederiers vigtigste valgkriterier

Danske Rederiers vigtigste valgkriterier, var at investere i en langsigtet løsning, som krævede et minimum af administration, stabil og høj performance og med en tilhørende fornuftig økonomi.

For at sikre et minimum af administration kiggede Danske Rederier på en Hyper Konvergeret Infrastruktur løsning, hvor server, storage og netværk er samlet i én og samme appliance. Efter flere demonstrationer og kundereferencekald faldt valget på en All Flash løsning fra Nutanix.

Jacques Giordano, IT-ansvarlig, udtaler:

”Det stod klart for os at netop den løsning, ville kunne leve op til vores krav. Ved at vælge en All Flash løsning, ville vi løfte vores performance markant. Kapaciteten blev bevidst valgt, så den dækkede vores behov og mere til. Desuden havde vi mulighed for en senere udvidelse, såfremt vores databehov steg markant. En anden ting der imponerede, var Nutanix GUI. Interfacet var simpelt, og det at håndtere alle virtuelle servere samme sted som storage, opgraderinger, overvågning etc. gav os store tidsbesparelser. Endelig valgte vi at udskifte VMware og istedet benytte Acropolis, som er Nutanix’ egen integrerede hypervisor efter anbefaling fra Consular. Den fulgte jo med og var integreret i løsningen. Det gav os særskilte besparelser.”

Efter 4 år har Danske Rederier ikke haft et eneste nedbrud på platformen.

”Vi har gennem årene ibrugtaget mange forskellige applikationer på platformen. Det er sket uden problemer, og har der været spørgsmål, har vi benyttet Nutanix Support, som også har kunnet redegøre for muligheder udover Nutanix egen platform. Det har været en positiv oplevelse for os;” slutter Jacques Giordano.

Mere om Danske Rederier

Danske Rederier blev stiftet i 1884 og har siden været samlingspunkt for det danske rederierhverv. Danske Rederier varetager erhvervets interesser som brancheorganisation og fungerer som arbejdsgiverorganisation for medlemmerne. Danske Rederier spiller i dag en aktiv rolle i forhold til myndigheder og beslutningstagere både i Danmark og internationalt. Organisationen er med i alle relevante sammenhænge og har også eget kontor i Bruxelles.