KUNDE // Naviair

Strategiskifte & Tech Refresh

Naviair er en af de mange Enterprise kunder, som har foretaget et strategiskifte til en ”Cloud First strategi”, men samtidigt under hensyntagen til deres forretningskritiske applikationer i eget datacenter, som de ikke umiddelbart ville flytte i cloud. Naviair stod foran en tech refresh af deres eksisterende NetApp løsning, men ønskede samtidigt at beholde de kritiske applikationer on-prem.

 

Tech Refresh & Proaktiv Driftsstøtte

Consular blev valgt som partner til at levere Naviair’s tech refresh, som blev en All Flash FAS løsning med dertilhørende backup destination til Naviair’s forretningskritiske applikationer, såsom SAP & SQL. Applikationerne var beskyttet af NetApp’s Snapshot teknologi, som gav Naviair muligheden for backup flere gange i døgnet samt ekstrem hurtig restore. Consular leverede også Proaktiv Driftsstøtte, hvor Consular’s konsulenter leverede en dokumenteret og struktureret proces for drifts af Naviair’s infrastruktur, så uforudsete forstyrrelser og overraskelser i driftsmiljøet blev minimeret. Consular’s Proaktive Driftsstøtte gav Naviair muligheden for at fokusere på mindre tidskrævende opgaver som health check status, Best Practice implementering, housekeeping, prioritering af events og alarmer, AutoSupport status, opdatering af nyeste ONTAP- eller firmwareversion etc.

Vi har minimeret risikoen for fejl og dermed nedetid!

"Consular er særdeles kompetente og dygtige på NetApp, så installationen og implementeringen af vores tech refresh forløb ekstremt hurtigt og uden problemer, og vi var hurtigt i drift på vores nye løsning. At Naviair også har valgt Consular’s Proaktive Driftsstøtte frigiver en masse tid i det daglige, så vi kan fokusere på andre opgaver, og da det er Consular’s specialister, som hjælper os, har vi helt sikkert minimeret risikoen for fejl og dermed nedetid” 

 Marco Ziegler Simonsen

// Infrastruktur Architect

Mere om Naviair

Naviair leverer sikker og effektiv trafikstyring til luftfarten. Helt konkret betyder det, at det er Naviair, der sørger for at lede fly sikkert og uden forsinkelser gennem dansk luftrum. Deres kerneaktivitet er derfor flyveledelse. En flyveleder skal have styr på alt mellem himmel og jord – bogstavelig talt. Fra flyet letter ud af en lufthavn og til det er sikkert nede på jorden igen. Derfor har Naviair en stor rolle i luftfartens værdikæde, da det er dem, der holder styr på al trafik i det danske luftrum. Naviair omsætter for ca. 1 milliard DKK., og håndterer årligt ca. 669.000 flyvninger i Dansk luftrum.