KUNDE // Lundbeck

Krav om signifikante besparelser i infrastrukturen

Lundbeck stod overfor anskaffelse af en ny storage- og backup platform, og i en stærkt voksende infrastruktur, var et af kravene fremtidige besparelser på især på køl, strøm og plads i datacentret. Desuden skulle en fremtidig løsning være forberedt til cloud samt yde en høj og stabil performance som til stadighed kunne understøtte forretningens krav og den fortsatte vækst. Endelig var der krav til høj grad af sikkerhed og backup grundet branchens høje compliance krav.

 

Lundbeck valgte landets stærkeste ekspertise

Lundbeck har været NetApp kunde i mange år, og de ønskede at fortsætte på denne platform, men ville samtidig vælge en kompetent partner, som kunne tage dem med på den næste NetApp rejse. Lundbeck valgte Consular, da den største NetApp ekspertise og de mest kompetente konsulenter, lå til grund for Lundbecks valg af Consular i en ny 5-årig aftale. Kernen i Consular’s imødekommelse af kravspecifikationen var implementeringen af et NetApp All Flash FAS 4-nodet Fabric MetroCluster inklusiv software og support. Denne stærke løsning tilbød synkron spejling i form af ”continuous availability”, da Lundbeck ikke kunne ikke tåle driftsforstyrrelser eller nedetid i forbindelse med opdateringer, udvidelser og platformsudskiftninger.

Billigere, hurtigere og fuldt integreret

NetApp’s storage efficiency teknologier resultererede hurtigt i kapacitetsbesparelser ved hjælp af deduplikering, komprimering, compaction, cloning, tynd provisionering og snapshot teknologi. Derudover blev Lundbeck begunstiget af en mindre plads i datacentret, hvilket hurtigt resulterede i besparelser på køl-, strøm- og ”floorspace”. Time-to- market steg markant og Lundbeck kunne tilbyde deres forretningsområder garanteret performance på prioriterede workloads og projekter.

”At vi nu kan flytte data og ressourcer uden nedetid, og uden brugerne oplever driftsforstyrrelser er et kæmpe plus, da vi har et krav om 24x7x365 drift” udtaler Head of IT Operation Claus Berg.

NetApp løsningen understøtter også diverse cloududbydere, såsom Azure, Amazon, Google, Alibaba etc., så Lundbeck kan monitorere cloud storage i én og samme management konsol - uanset om det er til cloud eller on-prem.

"Vi har haft NetApp i flere år, hvilket vi har været glade for. Consular hører til blandt de højst certificerede på NetApp i Norden, og vi forventer, at vi igennem kontraktens løbetid får et godt og professionelt samarbejde med Consular".

Claus Berg

// Head of IT Operation

Mere om Lundbeck

Lundbeck er en global medicinalvirksomhed, der er dybt engageret i at forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med psykiatriske og neurologiske lidelser. Til dette formål beskæftiger Lundbeck sig med forskning, udvikling, fremstilling, markedsføring og salg af lægemidler i hele verden. Virksomhedens produkter er målrettet sygdomsområderne inden for psykiatri og neurologi. 

Lundbeck beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere på verdensplan. De har medarbejdere i 50 lande, og deres produkter er registreret i over 100 lande. De har produktionsanlæg i Danmark, Frankrig og Italien og deres forskningscentre er placeret i Danmark. I seneste regnskab opnåede Lundbeck en omsætning på ca. 18,1 milliarder danske kroner.