KUNDE // Stor mediekoncern i Danmark

Tidssvarende platform og teknologiløft

En større mediekoncern i Danmark ønskede at give deres kommercielle digitale oplevelsesplatform et teknologisk løft. Løsningen bestod af et Enterprise Content Management System, som ca. 300 brugere benyttede til billeder og tekster. Løsningen integrerede al den indtastede medieinformation i én og samme løsning, som gav muligheden for at organisere indhold og automatisere de respektive processer i forbindelse med medieproduktion. Kunden havde en ”Cloud First strategi”, men ønskede samtidig en stabil drift, der ikke introducerede risiko for fejl og nedetid.

Cloud First –> Cloud Ready

Efter flere workshops hvor forskellige muligheder blev drøftet, fandt kunden og Consular frem til en fælles løsning, som både kunne stabilisere deres digitale platform, men også forberede og gøre dem klar til Cloud, når de ønskede det. Resultatet blev, at kunden lejede et system af Consular, som er blevet placeret i eget datacenter og med Backup-as-a-Service (BaaS) til Consulars datacenter, C-Cloud.

Cloud lignende vilkår – Bare mere fleksibibelt

Kundens digitale platform blev stabiliseret samtidigt med et teknologiløft, hvilket også betød væsentlig forbedrede backup- og restore tider, som har været med til at opfylde forretningens krav til ønskede SLA’er. Det at pakke den digitale platform ind i NetApp software, giver kunden nogle unikke fordele i forhold til fleksibilitet, oppetid og effektivitet. I det næste stykke tid skal kunden foretage nogle applikationsforbedringer på deres digitale platform, og disse ændringer kan de foretage 100% kontrolleret i eget datacenter. Når de er færdige med de nødvendige forbedringer og tests, kan mediekoncernen derfor  flytte data til Amazon eller Azure uden nedetid.

 

 

Consular’s leverance blev leveret på cloud lignende vilkår, hvor kunden ikke er bundet i en langvarig aftale på 3-5 år, som hos en traditionel service provider eller outsourcer. Derimod kan kunden terminere aftalen med en måneds varsel. Med NetApps klonings software fik kunden endvidere muligheden, for at teste realtime data samt foretage målinger på applikationen, inden den frigives til cloud.