KUNDE //Tech Mahindra

Rapportering på 3.500 services & >50PB Storage

Tech Mahindra indgik i 2015 kontrakt på at drifte KMD’s infrastruktur, hvor havde en aftale om Chargeback rapportering, som skulle ligge til grund for en månedlig fakturering de to parter imellem. Opgaven var stærkt udfordret, idet der skulle rapporteres på 3.500 services, >50PB infrastruktur fordelt på ca. 6.500 servere, ca. 80 storage arrays bestående af storage-, server-, switch- og backup producenter fra forskellige producenter, såsom HDS, IBM, EMC, NetApp, Cisco, Brocade & Commvault. Processen var manuel, og der var ingen integration til monitoreringsværktøjer.

 

Consular byggede hele logikken omkring Chargeback rapporteringen

Consular leverede softwaren ’OnCommand Insight’, som er et agentløst intelligent infrastruktur analyseværktøj, der gjorde det muligt for Tech Mahindra at overskue hele infrastrukturen på tværs af producenter og platforme. Udover softwaren leverede Consular også et omfattende konsulentprojekt, hvor vi byggede hele logikken omkring Chargeback rapporteringen med dertil hørende integrationer til monitoreringsværktøjer og to forskellige UCMDB-databaser.

Korrekt faktureringsgrundlag på valide, relevante og opdaterede data

Den tilpassede software gjorde, at Tech Mahindra hver måned kunne fremsende et korrekt faktureringsgrundlag i form af en Chargeback rapport baseret på valide, relevante og opdaterede data, som selvsagt havde en stor finansiel værdi. I en stor infrastruktur på >50PB kan en korrekt Chargeback rapportering, betyde flere hundrede tusind kroners forskel hver måned på den endelige faktura. Ligeledes blev tidligere manuelle processer i forbindelse med rapporteringen automatiserede, så dagevis af arbejde blev reduceret og risikoen for menneskelige fejl minimeret. Af sidegevinster kan nævnes, at Consular fandt ca. 1.5PB ’forældreløs’ data, som kunne frigives igen samt >149 servere som var standby, men ikke taget i brug.

Mere om Tech Mahindra

Tech Mahindra Limited er en indisk multinational teknologivirksomhed, der leverer informationsteknologi og outsourcing af forretningsprocesser. Tech Mahindra er datterselskab af Mahindra Group, virksomheden har hovedkontor i Pune og har hjemsted i Mumbai. Tech Mahindra omsætter for ca. 5.2 milliarder USD, og er ca. 123.400 medarbejdere fordelt på 90 lande.